About irisideation

Mijn naam is Iris Donkers en ik ben de drijvende kracht achter Irisideation. Als creatieve geest en ondernemer heb ik een passie voor het ontdekken van innovatieve ideeën en het creëren van groei.

Mijn passie voor het verkennen van nieuwe plekken heeft me niet alleen mooie avonturen gebracht, maar ook een overvloed aan inspiratie en creatieve energie.

Bij Irisideation neem ik de rol van jouw gids, jouw sparringspartner en jouw creatieve coach op me. Samen zullen we je zakelijke uitdagingen en doelen verkennen, terwijl we een wereld van mogelijkheden creëren die verder gaat dan de traditionele denkwijzen. Tijdens onze reis zal ik jouw visie koesteren en omzetten in creatieve en unieke plannen en acties.

Mijn aanpak combineert creativiteit, verbeelding, strategisch denken en een sterke focus op resultaten. Samen zullen we verbeelding omzetten in concrete realiteit en jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen.

Met Irisideation aan jouw zijde zul je ontdekken dat er geen grenzen zijn aan wat we kunnen bereiken. Ik kijk ernaar uit om jouw creatieve partner te zijn op deze opwindende reis naar succes.


“Ik ben een echte beelddenker en weet al snel hoe ik een nieuw idee voor mij zie”